Over Vijfhuize Sales & Business Support

Al meer dan zeventien jaar ondersteunt Vijfhuize Sales & Business Support MKB-bedrijven op een praktische, menselijke en creatieve manier bij onderhandelingen, financiële, fiscale en juridische vraagstukken. We treden op als adviseur, zijn gespreks- en sparringpartner of als onafhankelijke / onpartijdige mediator. Onze focus ligt daarbij steeds op een stabiele toekomst voor onze klanten.

Het Vijfhuize team

Vijfhuize-portret-Philip-Vijfhuize-425x326

Philip Vijfhuize

Philip is sinds 2004 zelfstandig bedrijfsadviseur. Hij is tevens gecertificeerd MfN-Registermediator en is ook geaccrediteerd voor familie-mediation.
Hij heeft ruime ervaring in bedrijfsadvies – met name voor bedrijven in moeilijkheden, overnamebegeleiding, complexe HR vraagstukken op het snijvlak van ziekte/conflict/ontslag en in geval van faillissementen en schuldsaneringen. Philip werkt nauw samen met vaktechnisch specialisten die hem omringen met hun kennis. Zowel juristen/advocaten, accountants, fiscalisten, een arbo dienst, arbeidsrecht specialisten en notarissen.

mirjam-odekerken-1-425x326

Mirjam Odekerken – Konert

Mirjam ontzorgt ons bedrijf via haar externe secretariaat.
Ze is proactief, punctueel en als geen ander bekend met het reilen en zeilen van juridische procedures en de roladministraties bij rechtbanken en gerechtshoven.
Mirjam ontwikkelt zich voortdurend en studeert naast haar ondersteunende werkzaamheden op dit moment voor juridisch medewerker.