Over Vijfhuize Sales & Business Support

Al meer dan twintig jaar ondersteunt Vijfhuize Sales & Business Support MKB-bedrijven op een praktische, menselijke en creatieve manier bij onderhandelingen, financiële, fiscale en juridische vraagstukken. We treden op als adviseur, zijn gespreks- en sparringpartner, vertrouwenspersoon of als onafhankelijke / onpartijdige mediator. Onze focus ligt daarbij steeds op een stabiele toekomst voor onze klanten.

Het Vijfhuize team

Vijfhuize-portret-Philip-Vijfhuize-425x326

Philip Vijfhuize

Philip is sinds 2004 zelfstandig bedrijfsadviseur. Hij is tevens gecertificeerd MfN-Registermediator en is geaccrediteerd voor familie-mediation. Tenslotte is Philip ook extern vertrouwenspersoon.
Hij heeft ruime ervaring in bedrijfsadvies – met name voor bedrijven in moeilijkheden, overnamebegeleiding, complexe HR vraagstukken op het snijvlak van ziekte/conflict/ontslag en in geval van faillissementen en schuldsaneringen. Philip werkt nauw samen met vaktechnisch specialisten die hem omringen met hun kennis. Zowel juristen/advocaten, accountants, fiscalisten, een arbo dienst, arbeidsrecht specialisten en notarissen.